Binnenkort te bezoeken

Morticia - New Wave/Gothic Party

Op de Morticia Party kun je dansen op de vetste new wave, darkwave, ebm, industrial en gothic songs en kletsen met soortgenoten tussen de 20 en 60 jaar.

Details:
 • Lokatie: Cerberus, Koekoekweg 18, 7557 PH Hengelo (Ov.)
 • Tijd: van 21:00 uur tot 02:00 uur
 • Entree: € 5,00 (aan de deur)
 • Zie ook de Facebook evenement pagina, laat zien dat je komt en deel het met je vrienden.

Disco Classics Party

Dj sL!m mag zich ook graag vergrijpen aan zijn zogenaamde “guilty pleasures”, de soul en disco klassiekers uit de jaren 70 en 80.

Op de Disco Classics Party kan jong en oud dansen op de swingende klassiekers van Chic, Donna Summer, ABBA, Dan Hartman, Bee Gees, Chaka Khan, Kool & The Gang, Sylvester, Earth, Wind & Fire, Stevie Wonder, Gloria Gaynor, The Trammps, Rick James, Marvin Gaye, Michael Jackson, The Jacksons, Boney M, Village People en Spargo. Stilstaan is onmogelijk.

De party is zeer geschikt voor dansende 45+ers, maar ook jongeren die de jaren 70 en 80 muziek weten te waarderen zijn van harte welkom.

Details
 • Lokatie: De Schalm, Dreef 1, 7414 EA Deventer
 • Tijd: van 20:00 uur tot 00:00 uur
 • Entree: € 5,00 (aan de deur, pin of cash)
 • Bereikbaarheid: Gratis parkeren op parkeerplaats van winkelcentrum Borgele tegenover het wijkcentrum.
 • Zie ook de Facebook evenement pagina, laat zien dat je komt en deel het met je vrienden.

Shadowplay - Alternative 80's Party

De Shadowplay Party staat in het teken van de alternatieve stromingen die vanaf de onstuimige jaren 80 populair werden. New wave, postpunk en synthpop afgewisseld met electronic body music en industrial. Betoverende androgyne muziek waarin regels werden overtreden en gitaren samenwerkten met synthesizers. De muziek met het rauwe randje, waarvoor je vroeger in je jonge jaren eerst door de disco liefhebbers moest wringen om in de benauwde kelder je idolen te kunnen horen.

Onder gewelven waar ooit graan opgeslagen kun je nu lekker los gaan op de dansvloer. Je kunt uit je dak gaan op (on)verwachte dansbare, veel herkenbare en wat minder herkenbare tracks uit de roemruchte 80’s New Wave periode. Denk hierbij aan Joy Division, The Clash, Public Image Limited, The Cure, Siouxsie & The Banshees, Sisters Of Mercy, Simple Minds, The Smiths, Clan Of Xymox, Bauhaus, Depeche Mode, New Order, Gary Numan, OMD, the Human League, Soft Cell, Propaganda, Anne Clarke, DAF, Front 242, Nitzer Ebb, Duran Duran, Ultravox en Spandau Ballet. Maar ook aan de invloedrijke muziek van voorlopers als Roxy Music, Kraftwerk, Iggy Pop en David Bowie aangevuld met recentere acts die zich duidelijk hebben laten inspireren door de duistere jaren 80 muziek zoals Agent Side Grinder, Whispering Sons, Spetsnaz, Covenant, Schwarzblut en Editors.

Ondanks dat Walhalla een jongerencentrum is verwelkomt het iedereen en is de party zeer geschikt voor 40+ers met de voorkeur voor wat duistere muziek maar ook voor jongeren die deze muziek later pas hebben ontdekt.

Details:
 • Lokatie: Walhalla, Achter De Muren Zandpoort 20a, 7411 GE Deventer
 • Tijd: van 20:00 uur tot 01:00 uur
 • Entree: gratis
 • Bereikbaarheid: vanaf het NS station is het 11 minuten wandelen naar Walhalla. De parkeergarage Brink (onder de Wilhelminabrug) is 3 minuten lopen, en als deze vol is kun je terecht in parkeergarage Centrum Deventer die 7 minuten lopen van Walhalla verwijderd is.
 • Deventer is een een leuke stad om een weekendje door te brengen en heeft voldoende overnachtingsplaatsen. Aan de overkant van de IJssel, op loopafstand van Walhalla én het centrum is er een heuse stadscamping.
 • Zie ook de Facebook evenement pagina, laat zien dat je komt en deel het met je vrienden. thumbnail 1

Morticia - New Wave/Gothic Party

Shadowplay - Alternative 80's Party

Morticia - New Wave/Gothic Party