Doneeraktie voor Louk

Ik heb een doneeraktie opgezet voor mijn vriend Louk. Hij was een actieve, motor rijdende kerel, die graag mee ging naar festivals en zelf muziek maakte. Langzaam aan ging het slechter met hem en na een herseninfarct en bloeding moest hij steeds vaker in een rolstoel zitten.

Na nog twee hartinfarcten was hij veel meer aan huis gebonden dan hem lief was. Natuurlijk helpen wij als vrienden en zijn partner Barbara als hij met de rolstoel onderweg moet. Hij verlangt wel naar wat meer autonomiteit en bewegingsvrijheid. Een tijd geleden was hij helemaal vol van een rolstoel die hem precies dat kon bieden waar hij naar verlangde.

Een op hem aangepaste Hoss balans rolstoel is ideaal voor Louk. Deze is klein, wendbaar en makkelijk te bedienen én te vervoeren (de hoogte is ingeklapt minder dan 75 cm). Deze electrische rolstoel zou hem over festival weilanden kunnen laten rijden zonder dat Babs hem puffend vooruit hoeft te duwen. Oneffen kiezelwegen of bospaden zouden daarmee bereikbaar zijn. Samen met Babs een stuk fietsen, even op een terras of in een winkel gaan zonder het idee te hebben dat hij in de weg staat. Hiermee kan Louk zelfstandig op pad. En nog mooier: hij kan er zelfs mee op de dansvloer en bewegen op zijn favoriete muziek!

Deze droom geeft hem nóg meer moed dan hij al heeft, want er staan nog twee zware operaties, waaronder een amputatie, te wachten. Ik wil niet dat dit voor hem een droom blijft. Daarom heb ik deze sponsoraktie voor hem opgestart. Iedereen die dit leest kan helpen die droom waar te maken. Ieder beetje helpt. Dus doneer mee!! En deel deze actie onder iedereen die je kent. Met hulp van velen moet dit te realiseren zijn.

Help je mee?
Ga naar: https://whydonate.nl/fundraising/hoss-balansrolstoel-voor-louk/nl/