op weg naar de soos

Boek: Deventer Vertellingen - Op Weg naar De Soos 4

Vanaf 2001 ben in Deventer komen wonen en heb ik mijn hart verloren aan de prachtige historische stad. Al fietsend en wandelend door de stad probeer ik het beeld van Deventer vast te leggen hetgeen heeft geresulteerd in een collectie foto's op de website kijkopdeventer.nl. Mijn kennismaking met Henk van Baalen, in de gedaante van trouwambtenaar van mijn huwelijk met Wailet, heeft geleid tot het maken van de website henkvanbaalen.nl en de samenstelling van het boek "Deventer Vertellingen, Op Weg Naar De Soos 4" dat in oktober 2009 is verschenen.

op weg naar de soos

Op Weg naar De Soos deel 4 bevat 20 Deventer verhalen van de hand van Henk J. van Baalen. Deventer en omgeving vormen een inspiratiebron voor velen. Voor Hendrik dan de Molen, alter ego van de auteur Henk J. van Baalen, die in de voorgaande succesvolle bundels geïnteresseerden kennis heeft laten nemen van zijn observaties en wederwaardigheden. In 2009 is het vierde deel van de serie verschenen, waarin hij opnieuw rondzwerft door stad en ommelanden.

Er wordt veel verteld over de bijzonderdere panden in de mooie historische stad Deventer alsmede de bijzondere verhalen van de mensen die er woonden.

De verhalen worden geïllustreerd met 219 afbeeldingen waarvan ruim 200 kleurenfoto's gemaakt door Eric A. Slim, die tevens verantwoordelijk is voor de vormgeving van het boek.

Het boek is verkrijgbaar in de Deventer boekhandels. Tevens kunt u een exemplaar bij mij bestellen door via onderstaande link een mail te sturen

send email

Voor informatie over de Deventer publicist Henk J. van Baalen zie www.henkvanbaalen.nl.