Morticia Gothic Party

Direct vanaf de eerste editie op zaterdag 4 november 2006 is de sfeervolle Morticia Party uitgegroeid tot het populairste alternatieve feest in Oost-Nederland. Tot aan augustus 2018 is het feest georganiseerd en aangekleed door Daniel. De dj’s Nick en sL!m zorgden voor de muziek, later aangevuld met dj’s Olli en B.U.R.B. Na een jaar stilte is het feest nog enige malen georganiseerd door dj Olli waarna door renovatie van Cerberus en korte tijd later het Coronavirus alle party’s geannuleerd werden.

next party

De Corona crisis is nog niet voorbij. Maar we kunnen nu al wel zeggen dat de Morticia Party als een fenix uit de as zal herrijzen. Nadat oudgediende dj’s sLim en B.U.R.B. in september nog een keer hebben gedraaid op een Corona-proof editie bleef het kriebelen en hebben we besloten het stokje over te nemen om het feest niet geheel te laten verdwijnen.

Wanneer de eerst volgende editie kan plaatsvinden is nog een grote vraag, maar we verheugen ons er enorm op om jullie als vanouds weer op de dansvloer te treffen. Ons (en jullie) blijft voor nu de voorpret en we hopen op gauw... Maar zodra het weer mogelijk is zullen we de Corona-ellende al dansend achter ons laten.

Voor meer informatie en nieuws zie de Morticia facebook pagina.