Parties

 

Diversen

 

send email

Morticia Gothic Party

Langzaam verdwijnt de Gotische cultuur uit Nederland, zoals het was. Feesten als Medusa en De Inrichting zijn verleden tijd. Toch zijn we er van overtuigd dat er nog een groot draagvlak bestaat voor zulke feesten. Wij willen graag deze sfeer in leven houden. Veel aandacht hebben voor details en een niet commerciële organisatie op poten zetten. Men moet het feest gaan ervaren als iets speciaals, iets waar veel tijd en moeite in gestoken wordt om de bezoekers het goede gevoel te geven van puurheid.

De sfeervolle Morticia Gothic Party wordt iedere twee maanden gehouden in jongerencentrum Cerberus, Koekoekweg 18 te Hengelo. Deze lokatie ligt ongeveer op 12 min. loopafstand van het station Hengelo Centraal.

Voor meer informatie, foto's en playlists zie www.morticia-party.nl en Facebook.


morticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiamorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyermorticiaflyer