70's & 80s Dance Classics Party @ Middenhuis - Olst

DJ sLim is een grote liefhebber van 80’s new wave en andere alternatieve muziekgenres. Maar ook hij heeft zijn guilty pleasures; oude “foute” liedjes waar hij helemaal blij van wordt.
In zijn lijst van favoriete liedjes kun je naast heel veel duistere muziek ook vrolijke disco knallers als “I Feel Love” van Donna Summer, “Daddy Cool” van Boney M, “September” van Earth, Wind & Fire en “Night Fever” van de Bee Gees terug vinden. Vandaar dat hij de stoute (dans)schoenen heeft aangetrokken om een heuse Dance Classics Party te gaat organiseren.


Tijdens de Dance Classics Party wordt je getrakteerd op de lekkerste soul en vetste dance, disco en funk hits uit de 70′s en 80′s. Probeer jij maar eens stil te blijven staan op de swingende hits van Earth Wind & Fire, Stevie Wonder, Donna Summer, Prince, Michael Jackson, Bee Gees, Bronski Beat, Simply Red, Kool & The Gang, The Tramps en Boney M.

Wil je een indruk krijgen van wat je kunt verwachten dan kun je hier de speellijsten nalezen.

Het Middenhuis

De party wordt gehouden in Het Middenhuis, het veelhoekige strobalenhuis in het midden van de ecologische Aardehuizenwijk in Olst. Het Middenhuis is een buurthuis die ruimte biedt aan groepen van maximaal 40 mensen en is bedoeld voor vieren, ontmoeten, leren en samenzijn voor en door de aardehuisbewoners.

De Aardehuizen wijk ligt aan de zuid-kant van Olst en op 5 minuten loopstand van het NS station Olst. Maar het is ook per fiets en auto (afslag Olst-Zuid) vanuit Deventer snel bereikbaar. Voor DJ sL!m is dit feest een thuiswedstrijd.

Details

  • Lokatie: het Middenhuis in de Aardehuizenwijk, adres Rietgors 22 in Olst
  • Openingstijden: van 21.00 tot 24.00 uur (dus ben je de volgende dag niet volledig gesloopt)
  • Entree: gratis! Maar een donatie wordt zeer op prijs gesteld.
  • Er wordt geen drank geschonken, je dient zelf je drankjes mee te nemen (water is wel aanwezig)
  • Verzoek: Respecteer de privacy en rust van de bewoners in de wijk
  • Wanneer? Zie de agenda en de DJ sL!m Facebook pagina voor de aankomende parties.
  • Flyers

    Foto's