Back To The 80s Party @ Middenhuis - Olst

De Back To The 80s Party staat in het teken van de pop muziek uit de onstuimige jaren 80. Betoverende androgyne muziek waarin regels werden overtreden en gitaren samenwerkten met synthesizers.


Pak je legerkistjes of je puntschoenen, je zwarte jas of arafat sjaal, en ga lekker los op de dansvloer. Je kunt uit je dak gaan op (on)verwachte dansbare en herkenbare tracks van Queen, The Police, Prince, Spandau Ballet, Style Council, Depeche Mode, Frankie Goes To Hollywood, Paul Young, OMD, Tears For Fears, Wham, Talk Talk, Simple Minds, the Human League, Madonna, Gary Numan, Duran Duran, The Pet Shop Boys, Roxy Music en David Bowie.
Wil je een indruk krijgen van wat je kunt verwachten dan kun je hier de speellijsten nalezen.

Het Middenhuis

De party wordt gehouden in Het Middenhuis, het veelhoekige strobalenhuis in het midden van de ecologische Aardehuizenwijk in Olst. Het Middenhuis is een buurthuis die ruimte biedt aan groepen van maximaal 40 mensen en is bedoeld voor vieren, ontmoeten, leren en samenzijn voor en door de aardehuisbewoners.

De Aardehuizen wijk ligt aan de zuid-kant van Olst en op 5 minuten loopstand van het NS station Olst. Maar het is ook per fiets en auto (afslag Olst-Zuid) vanuit Deventer snel bereikbaar. Voor DJ sL!m is dit feest een thuiswedstrijd.

Details

  • Lokatie: het Middenhuis in de Aardehuizenwijk, adres Rietgors 22 in Olst
  • Openingstijden: van 21.00 tot 24.00 uur (dus ben je de volgende dag niet volledig gesloopt)
  • Entree: gratis! Maar een donatie wordt zeer op prijs gesteld.
  • Er wordt geen drank geschonken, je dient zelf je drankjes mee te nemen (water is wel aanwezig)
  • Verzoek: Respecteer de privacy en rust van de bewoners in de wijk
  • Wanneer? Zie de agenda en de DJ sL!m Facebook pagina voor de aankomende parties.
  • Flyers

    Foto's van Het Middenhuis